Horari activitats centre de dia vincles

LLEGENDA D’ACTIVITATS


A continuació, us exposem una descripció de les activitats que realitzem per a les persones grans, usuàries del Centre de Dia Vincles.

ACTIVITATS DIÀRIES

Activitat significativa: Integra activitats significatives variades, dissenyades i estructurades segons la història de vida personal, capacitats actuals, desitjos, motivacions i preferències personals (per exemple, labors, jocs de taula, debat, informàtica, lectura, activitats de la vida diària i altres). Activitat executada per gerocultores i supervisada pel psicòleg.

Circuit funcional: Circuit d’exercicis de manteniment i estimulació de les capacitats físiques. Activitat programada pel fisioterapeuta i realitzada per tècnics de suport.

Teràpia d’Orientació a la Realitat: Comentari i debat de notícies actuals. Orientació en temps i espai. Activitat dirigida per l’educador social.

Fisioteràpia grupal: Exercicis de fisioteràpia variats realitzats en grup. Activitat dirigida per fisioterapeuta.

Fisioteràpia individualitzada: Programes específics i adaptats a cada persona. Manteniment, rehabilitació i potenciació de l’aparell múscul-esquelètic, respiratori i nerviós. Activitat dirigida per fisioterapeuta.

Estimulació cognitiva grupal: Exposició oral amb suport visual (pantalla digital tàctil i pissarra) d’exercicis i jocs de temàtica variada. Activitat dirigida pel psicòleg.

La temàtica de les activitats varia diàriament.

ACTIVITATS AMB DIFERENT PERIODICITAT

Reminiscència: Teràpia que consisteix en la recuperació de records autobiogràfics amb l’objectiu d’estimular les funcions cognitives i treballar aspectes emocionals i de socialització. En diverses ocasions, es realitza a través de realitat virtual. Activitat dirigida per educació social.

Taller de cuina: Elaboració de receptes senzilles en grup. Activitat dirigida per educació social, gerocultores i persones voluntàries de suport.

Recital musical i de poesia: Activitat d’expressió musical i oral que utilitza la música, la poesia i els seus elements, per a promoure la comunicació i l’expressió satisfent les necessitats físiques, emocionals, mentals, socials i cognitives de les persones. Activitat aplicada per educació social i persones voluntàries.

Activitats intergeneracionals: Activitats intergeneracionals i comunitàries amb alumnes d’escoles i instituts de secundària. El fet de poder reunir generacions diferents, aporta un aprenentatge bidireccional, la possibilitat d’ampliar coneixements i una experiència enriquidora per ambdues generacions.

Revista mensual “Entre Amig@s”: Es compon d’articles d’opinió sobre temes d’actualitat. Aquests articles s’obtenen a través d’entrevistes entre les persones usuàries del centre. Preserva la connexió de la persona amb el que succeeix al seu entorn i promou la seva voluntat d’expressió i dret d’opinió.

Horari d’atenció al públic

Dilluns a divendres de 9:00 a 19:00.

Contacte

Tel: 935150281 / 644380007
centredediavincles@gmail.com

© 2021 Centre de dia Vincles