Recomanacions per al confinament a la llar amb persones grans dependents
Publicat: març 24, 2020
En les categories: CAT
En resum: En aquest article podreu descarregar una guia de recomanacions per al confinament a la llar amb persones grans dependents.
Guia de recomanacions per al confinament a la llar amb persones grans dependents

En aquest article podreu descarregar-vos una guia de recomanacions per al confinament a la llar amb persones grans dependents.

En aquesta situació de confinament i a causa de l’obligació de tancament dels recursos assistencials per a gent gran, som conscients que moltes famílies us trobeu desbordades pel que fa a la cura dels vostres familiars grans.

Per això, durant tot el temps que Vincles romangui tancat, us oferim assessorament gratuït sobre temes relacionats amb l’envelliment, la dependència, les demències o altres relacionats en els quals tingueu dubtes.

En aquest article us adjuntem un document que us pot servir com a guia de recomanacions per al confinament a la llar amb persones grans dependents.

També podeu consultar l’article publicat anteriorment, elaborat per les nostres gerocultores del centre, i que tracta sobre com prevenir les infeccions urinàries: https://centredediavincles.com/com-prevenir-les-infeccions-del-tracte-urinari/