Part II. Recursos d’Estimulació Cognitiva per a Gent Gran.
Publicat: maig 25, 2020
En les categories: CAT
En resum: En aquesta situació de confinament i per causa de l’obligació de tancament dels recursos assistencials per la gent gran gran, com és el nostre cas, som conscients que moltes famílies us…

En aquesta situació de confinament i per causa de l’obligació de tancament dels recursos assistencials per la gent gran gran, com és el nostre cas, som conscients que moltes famílies us trobeu desbordades pel que fa a la cura dels vostres familiars.

En articles anteriors, hem proporcionat recomanacions i pautes per la cura de la gent gran, especialment sanitàries.

La salut mental de la persona és igual d’important que la seva salut física, per tant, també hem de cuidar-la.

Algunes persones grans pateixen deteriorament cognitiu, Alzheimer o altres tipus de demències que afecten les seves funcions cognitives. Per això, és important estimular la ment i realitzar exercicis diaris com a part de la seva rutina.

Com podem estimular-los? Quins exercicis podem fer amb ells?

En aquest apartat podreu descarregar unes presentacions amb exercicis variats, dissenyats pels psicogerontòlegs del nostre centre. Han estat dissenyats per a fer-los servir des del telèfon mòbil i la seva dificultat pot ser adaptada a cada persona. ¡Aprofiteu per passar temps de qualitat amb els vostres familiars o amb les persones que cuideu! Esperem que us agradin.

Per anar a la primera part i descarregar la resta d’arxius, fes click en aquest enllaç: Recursos d’Estimulació Cognitiva per a Gent Gran.

Recordeu que també oferim assessorament gratuït sobre temes relacionats amb l’envelliment, la dependència, les demències o altres relacionats amb l’atenció i cura de les persones grans.

Aquest assessorament es realitza mitjançant:

– El xat de la nostra web: www.centredediavincles.com

– Whatsapp directe al nº 644380007

– Correu electrònic: centredediavincles@gmail.com

L’horari d’assessorament és de dilluns a divendres de 12h a 14h i de 17h a 19h.

Us animem a contactar amb nosaltres!

 

Sònia Shah
Fundadora i Gerent del Centre de Dia Vincles