servicio de comedor
Menjador

Comptem amb un servei de menjador proporcionat per Cuinats l’Esperança.

S’elaboren tots els plats a l’estil tradicional i artesanal, basant-se en una alimentació mediterrània a través d’una gastronomia elaborada, atractiva i adaptada a cada persona. Disposem de menús per a dietes especials (diabètica, sense gluten, baixa en greixos, baixa en sal, de fàcil deglució, baixa en potasi, etc.).

Al centre de dia, a part de l’àpat principal (el dinar), també proporcionem l’esmorzar i el berenar, segons la jornada d’assistència de la persona usuària. A l’esmorzar oferim gran varietat de productes, personalitzant l’oferta segons els hàbits, costums i preferències d’alimentació de les persones assistents al centre.

A més, la cuina, és una de les activitats significatives que treballem al centre de dia, ja que és una activitat de la vida diària que han realitzat al llarg de tota la seva vida. Per a potenciar-la, les persones que volen, ens ajuden amb la preparació d’alguns àpats i la seva distribució. No us perdeu les receptes que compartim periòdicament a les nostres xarxes socials! Segueix-nos a Instagram i Facebook.

Si vols més informació, escriu-nos!